Szerintetek még idén megkapom a jogositványom, ha dec.14. -én szerdán voltam az okmányirodában?
Figyelt kérdés
2016. dec. 19. 15:58
1/8 anonim válasza:
Általában 2-3 hét mire kipostázzák. Most az ünnepek miatt ez valószínűleg húzódni fog. Szóval kicsi rá az esélye. Majd talán január legelején.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!:)
2016. dec. 19. 16:06
3/8 anonim válasza:
Hamarabb megvan az. Ha közel laksz, inkább személyesen vedd át! Szerintem simán összejöhet még az idén.
4/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Én csak a saját tapasztalatomat írtam le. Sok időpontot hallottam már mire kikapják az igazolványt. Van aki 2 hét múlva már megkapja postával együtt. Van akinek kerek 1 hónap múlva. Nekem személy szerint 3 hét múlva jött meg. Szóval én sem azt írtam hogy esélytelen, csak hogy kicsi rá az esély. Nah de majd elválik :)
5/8 anonim válasza:
Nekem a "C"-t kb 3 nap alatt odaadták csak be kellett érte mennem.
6/8 anonim válasza:
A fiamnak december 12-èn adtuk le ès 15-èn èrkezett meg.
7/8 anonim válasza:
Nekem december 12-én lett meg, és február elejéig nem láttam :/
8/8 A kérdező kommentje:
Na meglett:D
2016. dec. 30. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!