A műszaki vizsga ma jár le. Időpontot csak hétfőre kaptam. Közlekedhetek holnap az autóval?
úgy hallottam, hogy ha már van időpont a vizsgára, addig lehet használni az autót.
vagy rosszul tudom?
Azt mivel igazolod ott az út szélén, hogy kaptál időpontot?
Azontúl, ha ráfutásos, vagy egyéb fékhibásnak is betudható baleseted lesz, akkor bizony nagy a baj..
Ami lejárt, az lejárt. Az autó, és a medve nem játék.
Egy rosszkedvű rendőr megnézi a forgalmid, mondhatsz te akármit...máris hívhatod a trélert.
Rosszul tudod kérdező.
Ha írásban kaptál időpontot a vizsgabázistól, akkor a VIZSGA NAPJÁN a lakóhely és a vizsgabázis között közlekedhetsz az autóval.
Pár éve lazítottak a szabályokon, a lejárat után 30 napig nem veszi el a forgalmit a rendőr, csak helyszíni bírságot szab ki.
Az is egy hasznos újítás volt, hogy ha max. 30 nappal a lejárat előtt vizsgáztatsz, akkor az eredeti időponttal adják meg az érvényességet. Szóval már egy hónapja elkezdhetted vonal a vizsgát, és nem lenne rinya...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!