Mi van akkor ha a biztosítás apum nevén van de én ültem a kocsiban amikor hátulról belém jöttek? Fizet így is a biztosító?
Az autónak van biztosítása, nem a sofőrnek.
A céges kocsinkat minden nap más vezeti, a biztosítás a cég nevén van, akkor erre soha nem fizetnének?
Na álljon már meg a gyászmenet! sokan el sem olvassák, vagy nem jut el az agyukig a lényeg.
Ha hátulról mentek beléd, akkor apád biztosításának mi köze az egészhez? A hátulról érkező a hibás ilyen esetekben, ugyanis nem tartotta be a követési távolságot és azért rongyolt beléd. Ennyire egyszerű a kérdés
Ezen én is elgondolkodtam, mert nem értettem, miért ne fizetne a biztosító a más hibája miatt, és eggyel tovább gondolkodtam, mint te.
Arra jutottam, hogy CASCO biztosításról van szó, és valami miatt a kérdező volt hibás. Ugye, nincs sehol írva, hogy KGFB lenne, ezt csak te feltételezed.
Mondjuk, nem ráfutásról van szó, hanem nem adta meg az elsőbbséget, kifordult a védett útra, aztán az ott érkező autó belerongyolt a kocsi farába.
Éppenséggel, leragadtam annál a feltételezésnél, hogy értelmes a kérdés. Így újra átgondolva, nincs kizárva, hogy mégis neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!