Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Lehet jogosítványt újítani...

Lehet jogosítványt újítani okmányirodában úgy, hogy nem kérek időpontot, hanem korán odamegyek?

Figyelt kérdés

Vagy most már csak időpont kéréssel működik?

Tudom, hogy így tart a legtovább, de nem tudom elérni a kecskeméti Rákóczi úti irodát telefonon.

2016. nov. 7. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet. Egyébként bármelyik kormányablakban meg lehet oldani.
2016. nov. 7. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
a legtöbb okányiroda csak időpontra fogad
2016. nov. 7. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, persze hogy lehet. Jól is néznénk ki, ha csak előre foglalt időpontban lehetne menni.

Beballagsz, sorszámot húzol, és vársz..

telefonon(se)akarj kommunikálni...semmi értelme.

2016. nov. 7. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet persze, csak úgy esélyes hogy sokat kell várni.

Nálunk mindig kb 2napra már lehet kapni időpontot (személyesen szoktam bemenni) és azt pontosan tartják, betegeskedős időszakban nem akarok inkább ott ülni 1-2órát, felénk kb ennyi egy várakozás ha nincs időpont és reggel megy az ember.

2016. nov. 7. 21:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elintéztem a Deák téri kormányablaknál, nem kértem időpontot, kb. 7-8 perces várakozással és 5 perces ügyintézéssel sikerült.
2016. nov. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!