Kötelező felelősségbiztosítás - kivonul az MKB a lakossági biztosításból, felmondja a szerződéseket! Tudtátok, hogy ha nem kötitek meg másik biztosítónál, akkor a fedezetlen napokra több száz ft kell majd fizetni visszamenőleg!?
Igazából nekem nincs autóm, csak szólok nektek, figyeljetek oda, mert ma reggel halottam a TV-ben, hogy akinek felmondják a szerződését (kötelező bizt.) és nem köt másik biztosítótársaságnál kötelezőt, akkor a fedezetlen napokra több száz ft-ot felszámolnak, s ha nem fizeti ki az illető(mert mondjuk nem is számított ilyen büntire), akkor a "szokásos" eljárás megy: Fizetési meghagyás, majd végrehajtás. Igencsak megdöbbentem, amikor ezt hallottam - ezért szólok: FIGYELJETEK ODA!!! :-) Ne legyen fedezetlen napotok!
(ha csak 1 embernek is tudtam ezzel segíteni, már megérte)
Ha jól tudom, ugyan ez majd csak jan. 1-étől él, de azért most szólok, mert addig bőven elfelejtem :D
Kezdetben az év végi évfordulós biztosításokat, majd - gondolom - jövőre a többit is.
Az az igazán durva, hogy a honlapjukon nyoma sincs ennek, sőt még egy pdf-ben meg is nézhetőek a 2017-es díjak.
Remélhetőleg az ügyfeleiket korrektebbül értesítik.
"Kezdetben az év végi évfordulós biztosításokat, majd - gondolom - jövőre a többit is. "
Igen, így van - a műsorban is így hangzott el.
"Igazából nekem nincs autóm, csak szólok nektek"
Na ezért nem kellene mindenfélét irkálni és fontoskodni!
Az autósok tudni fogják, hogy mit csináljanak.
Ó, jeee... Mint ahogy azok az emberek is tudták a dolgukat, akiknek októberben kiküldte a NAV a százezres TB tartozásukat - mivel fogalmuk sem volt róla, hogy a suli vége után saját maguk után kéne fizetni a TB-t.
Aztán Neked meg miért fáj, hogy felhívom az emberek figyelmét? Nem bírod ki, hogy a jó magyar mentalitásoddal ne hurrogd le a segítő szándékot?
Képzeld, nem fontoskodok, hanem a való életben is ilyen vagyok: szeretek segíteni másoknak - nagyon gáz??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!