Összetörték a kocsim a parkolóban, a tettes nincs meg, mi a teendő?
nincs kiskapu. a kgfb nem neked fizet, hanem a vérlen félnek akinek te okozol kárt. Ha nincs meg a tettes, akkor nem fizet senki.
Rendőrt kellett volna akkor hívni azonnal, hogy legyen jegyzőkönyv, amivel igazolod az igazadat, ha esetleg szükséges lenne.
Sajnos ettől függetlenül nem nagyon van esély rá, hogy elérj valamit.
próbálj meg bontóból szerezni lökhárítót.
Azonnal rendőrt kellett volna hívni. Ha van térfigyelő, akkor van egy kis esély, hogy meglegyen a tettes.
Ha nincs tettes, nincs aki fizessen. Ez a te költséged lesz.
Ha közterületen parkolsz, ez mindig benne van a pakliban.
Első lépés a rendőrségi feljelentés. Jönnek, helyszínelnek, valószinűleg a tettes nem lesz meg. Elvileg nem gond, amúgy (többek közt) erre van a MABISZ. A rendőrség egy idő után lezárja a nyomozást, a saját biztosítód szívességi kárfelvételt csinál, és elvileg a MABISZ fogja kifizetni a kárt. De ez sokhónapos sztori. Vagy inkább éves.
(Nekem pár éve volt hasonló ügyem, a rendőr akkor így mondta el a teendőimet. Végül viszont meglett a tettes, így kicsit módosult az egész.)
Sajnálatos, nézz meg van e kamera a környéken. És állj vissza és hívd a rendőrt ki, attól még felveszi a jegyzőkönyvet stb.
Egyébként így is járhatsz vele, más is jár hibás autóval, a rendszámot kiteszed a szélvédőbe azt kész.
Ahogy a többiek írták rendőrt kellet volna hívni.
Ha van arra olyan bolt ahol van kamera nézesd meg ,hogy látszik-e kitörte össze a kocsid. Nézd meg akik arra szoktak parkolni nincs-e valamelyiken sérülés.
Nekem is smartom van ,én se lennék boldog ha reggel így találnám mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!