Honnan tudjam, hány ajtós a kocsi?
Figyelt kérdés
Céges autóra kötök cascot, netrisken.
Az autót sosem láttam, a volt cégvezetőjéé, aki sosem jár már be a céghez. Én nem is ismerem.
Azt választottam, hogy forgalmi alapján töltöm ki az adatokat. Sikerült is mindet, csak azt nem találom a forgalmiban, hány ajtós a kocsi.
(2009-es Renault Lagunáról van szó).
Miért kérdeznek olyat, ami nincs a forgalmiban, ha az alapján töltöm ki?
2016. szept. 28. 10:34
1/2 A kérdező kommentje:
Másik:
Üzembentartó: nem természetes személy. Akkor miért kell beírnom a jogosítvány megszerzésének évét? Ha többen vezetik, nem 1 dátum. Akkor hasra ütve írjak be valamit?
2016. szept. 28. 10:49
2/2 anonim válasza:
A csomagtartó az ötödik ajtó, ha az utastréből be lehet jutni a csomagtartóba akkor az 5 ajtós, és a 2009-es Renault Laguna ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!