Első jogosítványhoz milyen papírok kellenek?
Megvan a jogsim, már csak el kellene intéznem a papírmunkát, de fogalmam sincs merre induljak.
-EÜ kiskártya
-Alkalmassági
-Fogalmi vizsgán kapott vizsgapapír
Ezek vannak a kezemben, ezekkel hova menjek? Hallottam kell valami vizsgaigazolás az okmány irodába, azt hol tudom ki kérni?
Minden papíroddal beballagsz az nkh-hoz. Ott kiadják a vizsgaigazolást, majd megint minden papíroddal elballagsz a kormány ablakba, ahol csinálnak rólad egy sztárfotót és a kezedbe nyomnak egy csekket. Kb. 2 héten belül pedig boldogan vezethetsz. :)
Nálatok nem szokás kapni a vizsgabiztostól egy cetlit a sikeres forgalmi vizsga után?! Abban benne van minden.
Köszönöm a segítséget!
Semmi cetlit nem kaptam, csak a sikeres forgalmi vizsga papírját, ennyi. :\
A forgalmi vizsgalap emlék, nem kérik sehol.
A NKH-nál személyi igazolvány és az elsősegély vizsga igazolás lell. Az okányirodában kérik az egészségügyi alkalmasságit
Szép kis város lehet! :D
A B-t már régen csináltam, de tavaly előtt mikor megint vizsgáztam akkor már nálunk szokás volt osztogatni ilyen cetlit, amin minden rajta volt.
Jah azt az előbb elfelejtettem, hogy a vizsga után min. 3 nap, mire kiadják a vizsga igazolást.
Hogy miért azt ne kérdezd!!! Anno, '98-ban a papír jogsimat 3-4 óra várakozás után kiadták, most meg csak a vizsgaigazolásra kell 3 napot várni.
Amíg nem voltak számítógépek minden egyszerűbb volt! :D
Az komoly!!!
Költözz el máris! :D
Amúgy itt valami turpisságot sejtek. Nem hiszem el, hogy az NKH-nál 2 múltán sincs benne a rendszerben a vizsga.
Előírás, hogy 3 munkanap elteltével benne KELL lenni a rendszerben a sikeres vizsgát tett adatainak.
Valaki szóvá is tette, hogy minek arra 3 nap - az amhatáridő, addigra kötelező iktatni.
Biztos, hogy sikerült a vizsgád?
Esetleg elrabolták a vizsgabiztost?
Persze, hogy sikerült, itt van a kezemben a forgalmi vizsga minősítő lap, M betű rajta van, oktatóm mondta, hogy mehetek intézni mindent. Át lettem volna baszva, vagy mi?
Mondták is az irodában, nem én vagyok az első, aki így jár, hogy sikeres a vizsga, azt nincs benn a rendszerben. Más is járt már így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!