Angliabol szeretnék labon hazahozni egy kocsit, megtehetem?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nepper, magamnak hoznam DONORNAK, tehát sose helyeznem forgalomba. Van rá mód, hogy hazahozták labon? Trelerezni nem akarok.
A kocsin van mot (műszaki megfelelője ha minden igaz)
2016. szept. 22. 15:06
1/6 anonim válasza:
Ha van rajta muszaki, es forgalmi engedely akkor igen. De ha barmilyen papirja nem stimmel ugysem fogsz bejutni franciaorszagba.
2/6 anonim válasza:
Elvileg megteheted, ha van érvényes műszakija, meg rendszáma. Két dolog jut eszembe, mint kérdés:
1. ha igazoltat a rendőr, problémázik-e, mit kere egy magyar egy angol rendszámú autóban ?
2. a kinti forgalomból kivonást hogy oldod meg? (lehet-e olyan rendszámot kiváltani, mint pl. a mémeteknél, ami mondjuk egy hónapig érvényes)
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, ez volna a kérdés, úgy tudom kinn a rendszámot még sem kapom az autóval. Tudnom kéne lehet-e kiváltani olyan ideiglenes rendszámot mint a németeknél amivel haza lehet hozni a kocsit, fedezi a biztosítást, stb...
2016. szept. 22. 15:40
4/6 Beviz Elek válasza:
Megveszed, kötsz biztosítást, otthon leveszed a rendszámot, "eladod" a kocsit, visszaigényeled a maradék biztosítást, kész.
5/6 Beviz Elek válasza:
Van elég sok egyedi rendszám, egy M8-et biztos nem adnak oda csak egy londoni lakás áráért, egy normál rendszámot nem tartanak meg.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor ha jól ertem a normál rendszam jár a kocsival? Tehát csak biztosítást és road taxot kell ra intézni?
2016. szept. 22. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!