Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Megvásárolhatok egy gépkocsit,...

Megvásárolhatok egy gépkocsit, amit kivontak a forgalomból?

Figyelt kérdés
Meg szeretnék vásárolni egy Suzuki gépkocsit, viszont az előző tulaj nem íratta át több hónapig, emiatt a hivatal kivonta a forgalomból. Az lenne a kérdésem, hogyha én megvásárolom, természetesen viszem az összes adásvételit, azt amit én kötök a tulajjal, valamint amit ő kötött az azelőtti, eredeti tulajjal azt is, akkor visszarakják e a forgalomba.
2016. szept. 14. 22:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Amint rendezed a tulajdoni viszonyokat, az eredetiség vizsgálatot, kifizeted a szerzési illetékeket (2db), lesz érvényes műszaki vizsgája, akkor igen, visszahelyezik forgalomba.

Eddig trélerezéssel együtt kb. 100 ezer Ft-nál járunk, ha neked megéri, akkor vedd meg.

2016. szept. 15. 08:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Műszaki vizsgája most is van és színte gyári állapotban van az autó. Csak attól tartottam, hogy a kivonás miatt nem vehetem meg.
2016. szept. 15. 08:49
 3/3 Johnny Bravo ***** válasza:
100%
Az ilyen valaki megvette de nem iratta át autóknak még a környékére sem szabad menni nem hogy megvenni!
2016. szept. 15. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!