Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Reggisztrációs adó, átiratás?

Reggisztrációs adó, átiratás?

Figyelt kérdés
Ha venni szeretnék donor autót, találtam is egyet, érvényes külföldi okmányokkal. Nekem kell regisztrációs adót fizetnem, ha csak alkatrészek kellenek belőle? Meg mi a folyamata annak, ha ezt ki szeretném vonni utánna a forgalomból? (a donor autót)
2016. szept. 10. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Neked már nem kell kivonatnod forgalomból, mert azt megtette a külföldi eladó. Magyarországon meg be se kell regisztráltatni, így regadó sincs.

A bontásra figyelj, mert már nem legális a házi bontás, és később a roncsot is macerás elvitetni. Nekem egy hónapig volt fent a fészen a hirdetés, hogy ingyen elvihető a kaszni, de alig akarták elvinni, mert már a vastelepen is szívóznak az átvétellel.

2016. szept. 10. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:

No még valami:

Én is megvettem az olcsó donor autót, amit szlovéniából hoztak be. Megvettem egy százasért, egy csomót melóztam vele, és alig volt benne használható cucc. Buktam rajta kb. a fél árat, és melóztam egy csomót. Olcsóbb lett volna azt a pár dolgot megvenni a bontóban.

2016. szept. 10. 23:11
 3/4 A kérdező kommentje:

úgy van hírdetve, hogy érvényes külföldi okmányokkal

rendben. Köszönöm a segítséget

2016. szept. 11. 09:41
 4/4 Balikusz válasza:
Kit érdekel
2016. okt. 9. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!