Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha veszek egy járművet papírok...

Ha veszek egy járművet papírok nélkül, hogy tudom azt hivatalosan forgalomba helyezni és kb. mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Egy platós kisteherautót szeretnék venni és amit kinéztem nincsenek papírjai, de én rendesen, közúton szeretném használni.

2016. júl. 26. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2016. júl. 26. 13:30
 2/4 anonim ***** válasza:
48%

Sehogy.

Papír nélkül nem lehet lepapírozni.

Ha lejárt okmányai vannak, akkor lehet forgalomba helyezni.

Ezzel az erővel holnap lopok egyet a parkolóból, eladom neked, te meg forgalomba helyezed, nem???

2016. júl. 26. 15:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Alváz-motorszámmal adás-vételi lenne, csak a forgalmija nincs meg, ill törzskönyve sincs korából eredően.
2016. júl. 26. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
48%

"Alváz-motorszámmal adás-vételi lenne, csak a forgalmija nincs meg, ill törzskönyve sincs korából eredően."

Akkor honnan tudod, hogy a tulajdonostól veszed???

Mint írtam, lopok egyet a parkolóból, és írok neked egy adás-vételit, és viheted. Szerinted le tudod papírozni???

2016. júl. 27. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!