Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hol tudom kiváltani a digitáli...

Hol tudom kiváltani a digitális sofőrkártyát Budapesten, ha Pest megyei lakos vagyok?

Figyelt kérdés
Pontos cím érdekelne!
2010. ápr. 13. 20:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Ára egységesen 7700 ft. Az illetékes megyei közlekedési felügyeletre kell menned, fogadási idõben.

Ott megkeresed az illetékes személyt, az ad neked egy formanyomtatványt.

Kitöltöd, és visszaadok neki. Õ ekkor a pénztárhoz irányít, ahol befizeted a dellát, kapsz bizonylatot, majd ezután a megbeszélt irodát megkeresed, ahol készül rólad egy digitális fénykép, felveszik az adatokat, stb.

Jó esetben 15 perces móka, de már most mondom, hogy én 4 napon keresztül mentem, mert annyian voltak!

Tanulni, vagy tudni nem kell semmit. Jogsi, és személyi legyen nálad. Útlevél nem jó.

A kézhezvétel változó: Nekem 16 nappal késõbb jött, de volt akinek 2 hónap.

(++) Kérdezni fogják, hogy mikortól kéred az érvényességet. Érdemes egy picit rászámolni. Én március végén voltam, de május 1-tõl kértem.

Fehér/kék színû, hivatalos fényképes igazolvány, amit igazoltatásnál is használhatsz ha nincs nálad más.

[link]

2010. nov. 22. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!