Hol tudom kiváltani a digitális sofőrkártyát Budapesten, ha Pest megyei lakos vagyok?
Ára egységesen 7700 ft. Az illetékes megyei közlekedési felügyeletre kell menned, fogadási idõben.
Ott megkeresed az illetékes személyt, az ad neked egy formanyomtatványt.
Kitöltöd, és visszaadok neki. Õ ekkor a pénztárhoz irányít, ahol befizeted a dellát, kapsz bizonylatot, majd ezután a megbeszélt irodát megkeresed, ahol készül rólad egy digitális fénykép, felveszik az adatokat, stb.
Jó esetben 15 perces móka, de már most mondom, hogy én 4 napon keresztül mentem, mert annyian voltak!
Tanulni, vagy tudni nem kell semmit. Jogsi, és személyi legyen nálad. Útlevél nem jó.
A kézhezvétel változó: Nekem 16 nappal késõbb jött, de volt akinek 2 hónap.
(++) Kérdezni fogják, hogy mikortól kéred az érvényességet. Érdemes egy picit rászámolni. Én március végén voltam, de május 1-tõl kértem.
Fehér/kék színû, hivatalos fényképes igazolvány, amit igazoltatásnál is használhatsz ha nincs nálad más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!