Megbüntettek, de nem az én nevemen van az autó. Van valami módja, hogy megússzam?
Hááát, nem tudom, de szerintem asztmás vagy allergiás emberek is tudnak gyalogolni.
De abban biztos lehetsz, hogyha azt az egyetlen helyet parkolónak fölfestették volna, akkor ott ugyanúgy állt volna valaki, mint ahogy az összes többi szabályos helyen. Úgyhogy ezzel nem lettél volna kisegítve.
Senkit nem érdekel, hogy milyen beteg vagy. Nekem is folyik éppen az orrom mégse megyek át a piroson.
Egyébként ha ilyen problémád van, százalékoltasd le magad, kérj roki kártyát és kész. Szabálytalankodtál, nincs mentség
"mberileg lehetnének kicsit jobban elnézőbbek, barátságosabbak, hisz nem egy gyilkossal van dolguk"
Elnézőbbek, ezért kaptál 10 ezres csekket és nem 10 év börtönt.
Ha jól értelmezem, akkor szerinted:
-a parkoló tervezője hozzánemértő
-a makettbolt alkalmazottja figyelmetlen
-a közterületes flegma és rosszindulatú
-az orvosok a betegségeddel kapcsolatosan tudatlanok,
....és még Jóistenke sem akar kedvezni neked.
Nehéz közlekedni az élet autópályáján, ha mindenki szembe megy veled.
Jól kiosztottátok kérdezőt. Sajnos jogosan. Vedd ezt tanulópénznek, kérdező. Épp ma jöttem rá, hogy nekem szükségem van arra, hogy időnként megbüntessenek. 40 éve vezetek, és hidd el, kell néha az a pár €-s csekk ahhoz, hogy ne lezserkedjek. Ha egy-két évig nem kapok büntit, egyre többször hajtok gyorsan, egyre többször csúszok bele pirosba, stb. Ha megkapom a büntit, akkor se az tesz helyre, hanem az, hogy asszonykám olyankor leharapja a fejemet. Tudom, hogy jogosan dühös, hisz az esetek többségében nem sietek sehova, és az a pár másodperc nem oszt, nem szoroz.
Szóval erre találták ki a büntetőrendszert. Hogy helyre tegye az ember fejét. Ha nem kapnak el, vagy elnézték volna neked, valószínűleg legközelebb is megkockáztattad volna.
Na látod itt kezdődnek a bajok!
Amíg a Te sirámaiddal foglalkoztunk azalatt lemaradtunk egy kakaós csiga akcióról.
Brühüm-brühüm. :)
Elég unalmas már ez a magyar mentalitás. Mindent meg kell magyaráznom, csak mert az emberek többsége, nem tud a kérdésemre egyenesen válaszolni. Ehelyett kapom a negatívokat. Persze ez csak interneten megy, valóságban nem. Ez a szitu, annyira eltörpül a sok másik mellett, mintha 6 óra előtt vennék parkoló jegyet, de épp annyi apró van nálad, hogy csak 5:57-ig elég. Nincs bolt a közelben és ha már ott vagy, kénytelen vagy szabálytalankodni, amivel senkinek nem ártasz. Ha jön egy parkolóőr, bebuktad. (Remélem egy páran magukra ismernek)
De persze, folytassátok a "szabály, az szabály" dumát, de azzal senki sem lesz előrébb, csak a magyar társatokat bántjátok, mert a passziánszot már unjátok, autó helyett meg bicikli van (tisztelet a kivételnek).
Pár magyarázat, néhány magyar mentalitással ellátott titánnak, csak hogy ne ítéljenek el, ha nem írom le az egész életem történetét, amit már amúgy is kellett kezdenem a légszomj történettel. De persze, még"siralmasabb" leszek.
1: A modell helikoptert nem magamnak vettem, hanem a kistesómnak.
2: Könnyű úgy prédikálni az eurós csekkekről, ha külföldön dolgozol.
3: Attól, hogy megbüntetett, semmit nem tanulta, csak azt, hogy egy hányás országban élünk. Ha szabályoskodtam volna, akkor az is lehet, hogy 2 órán keresztül körözgetek, annyira megtelt.
Az egyik megkérdezi, hogy hát miért nem biciklivel járok. Megkapja a választ, erre a másik ír, hogy siránkozok.
Rettentő jó a magyarok összefogása. Hihetetlen...mintha itt rendőrök és közterületesek közé keveredtem volna. Valóságban szidják őket, itt nem képesek segíteni az embernek. Tudom, rossz döntés volt, de az egyetlen megoldás is. Igen, az az kib***ott 5 perc, amivel nem tartottam fel a jóistenkét sem. Egy apró szabálytalankodás, ami néha kell az embernek úgy, mint a füllentés. Ők ugrottak, jogosan, de nem emberesen. Egy ejnye-bejnyéből is tanul az ember ilyenkor, vagy egy jó nagy adag ijesztéssel, majd egy "viszlát"-al elsétálnak. Az ember nem várná el tőlük, de azért jobb lett volna. Ez van. Elfogadom, de jobb lett volna egy megoldás rá, hátha most az egyszer összefog ez a jó magyar nép. De nem...szidjatok tovább legyetek szíves.
Köszönöm!
-Egy szabálytalankodó, veszélyes autós-
Erdekes
A kerékpáros klub tagja fel volt háborodva, amikor egy felnőtt férfit megkértek a rendőrök, hogy ne kerékpározzon a sétáló utcán. Nem azért volt felháborodva az illető, mert a rendőr nem a minimális 20 000 forintos bírságot nem szabta ki ilyen esetben és elengedte az illetőt egy szóbeli figyelmeztetéssel. Azért volt felháborodva, hogy a rendőrség zaklatja és megfélemlíti a kerékpárosokat.
Úgyhogy kedve kérdező nem vagy egyedül. Más is úgy gondolkodik, hogy rá a szabályok nem vonatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!