Otthon melyik intézményből tudok olyan igazolást kérni, hogy nekem személy szerint nem volt még balesetem?
Angliában tartózkodok jelenleg, és autót szeretnék vásárolni, de a biztosítás cseppet drága, de elvileg valamiféle igazolással (otthonról), csökkenne ez az összeg.
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha volt otthon biztosításod, azokról kell az igazolást kikérni, ugyanúgy mint otthon, csak van egy eu-s formula amit angolul adnak ki.
Ha nem volt a neveden biztosítva autó akkor nem fogja senki elfogadni, hiába vezettél.
Egyébként csak iránynak mondom, hogy nekem 1200 euróról indult a legolcsóbb biztosítónál de volt amelyiknél 2000 is lett volna. Most 400 környékén járok. Egybként jelentősen befolyásolja az is hogy milyen autót veszel. Aminek magasabb a baleseti statisztikája, az drágább.
Nekem német tapasztalatom van, gondolom mindenhol hasonló az eu-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!