Ilyen esetben kell kötni kötelezőt?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Fogok venni egy használt buszt, amelyet még használni nem fogok az elején mert még felfogom újítani. Szóval megfogom venni, ez után az okmányirodába bemegyek áiratni a nevemre a járművet, és ugyan ekkor ki is fogom vonatni a forgalomból 6 hónapra. Neten olvastam hogy az átiraskor be kell mutatni kötelezőröl izagolást. Ilyen esetben is? Mert amíg ki van vonva addig nem kell rá, és én rögtön kifogom vonatni a járművet mint irtam.2016. máj. 20. 18:20
1/8 anonim válasza:
Kötelező nélkül nem írják át, sőt haza sem gurulhatsz vele. Viszont pézbe sem kerül a biztosítás,mert 30 nap fizetési haladékot kapsz, s közben kivonatod a forgalomból a járművet.
2/8 A kérdező kommentje:
Aha. Szóval ha megkötöm akkor nem kell fizetnem semmit még? Oké megkötöm, es ha utana kivonom akkor utanna hogy lesznek a dolgok?
2016. máj. 20. 18:51
4/8 A kérdező kommentje:
Ertem. Marmint bejelentem a biztosnak h ki van vonva. De a biztositonal nem neznek hulyenek hogy kotok egyet, es 1 het utan mar "lemondom" ?
2016. máj. 20. 22:14
5/8 anonim válasza:
Sehová nem kell menned, a biztosítónál látják a rendszerben az ideiglenes kivonást, és nem küldik a csekket.
6/8 A kérdező kommentje:
Jaaaaa értem koszonom! :)
Es akkor vegulis semmit sem kell fizeessek a biztositonak feleven keresztul?
2016. máj. 20. 22:34
8/8 anonim válasza:
kötni kell rá biztosítást, lehetőleg az adásvételi napján, mert fedezetlenségi díjat számolnak fel.
Aztán miután megkapták a kivonási határozatot, vagy nem is küldd csekket, vagy ha már fizettél visszafizetik. de a lnyeg hogy van köteleződ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!