Hogy működik egy külföldi autó magyar papírozása pontosan?
Azért kérdem, mert lenne emberem aki megcsinálná, de a biztosítást én szeretném megkötni, egy bizonyos helyen és emberrel mert nekem úgy a legkedvezőbb.
A biztosítás megkötéséhez kell rendszám már? Az az utolsó lépés? Vagy a rendszámhoz és a papírokhoz kell a biztosítás?
"Azért kérdem, mert lenne emberem aki megcsinálná, de a biztosítást én szeretném megkötni, egy bizonyos helyen és emberrel mert nekem úgy a legkedvezőbb."
Akkor közöld ezt az embereddel aki a honosítást intézi. Én is magam kötöttem a biztosítást a saját ügynökömmel. Igaz én félig biankó szerződést írtam, mert csak a típust és a motor térfogatot ismertem, de utólag mindent pótoltunk.
A biztosítás az okmányirodában kell a rendszám kiadásához.
Tehát akkor a biztosítás megkötéséhez nem kell rendszámot megadni?
Azt lehet hogy megkötöm a biztosítást és az igazoló papírokat lemásolva oda adom az embernek aki a papírozást intézi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!