Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Jogosítványom 3 éve lejárt...

Jogosítványom 3 éve lejárt meg lehet még hosszabbítani vagy már nem?

Figyelt kérdés
B kategóriából lejárt 2013-ban de a kismotor és traktorból 2018-ba fog. Meg lehet meg hosszabbítani vagy már elévült?
2016. márc. 30. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

A vezetői engedély kategóriák soha sem "járnak le" csak az orvosi engedély veszti érvényét. Bármikor megcsináltathatod a családorvossal az alkalmasságit, az okmányirodában pedig az alapján meghosszabbítják az érvényességet.

Igen, pénzbe kerül.

2016. márc. 30. 08:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!! Nagyon megnyugodtam azt hittem újra kell csinálni. Tudom hogy pénzbe kerül volt már hosszabbítva (8.000Ft) csak most hogy nem vezettem így nem is vettem észre hogy lejárt.
2016. márc. 30. 08:50
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Én csak ismétlem az előttem szólót..

szemed sem rebben, bemész a körzetidhez, és előadod, hogy jogosítványt szeretnél hosszabbítani..elkéri, megnézi, és ide-oda elküld..

fizetsz, aztán irány a kormányablak.

a jogsit nem kell újratanulni. örök darab.

2016. márc. 30. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Maximum ha ennyi ideje nem vezettél gyakorolj kicsit valahol ahol nincs angy forgalom, jobb mint a forgalom közepén.
2016. márc. 30. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!