Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Vezethetem az autót az átírás...

Vezethetem az autót az átírás előtt?

Figyelt kérdés
Vettem egy autót magánszemélytől, még nincs átírva, biztosítást már megkötöttem rá, műszaki van rajta, eredetvizsga is kész. Már csak el kéne menni az okmányirodába átíratni, de azt már csak jövő héten tudom megcsinálni. Vezethetem így az autót hétvégén szerintetek?

2016. márc. 18. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Forgalmi engedély, adásvételi szerződés legyen nálad

2016. márc. 18. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van érvényes jogosítványod, akkor igen. Bármilyen autót vezethetsz. A forgalmi legyen nálad persze.
2016. márc. 18. 15:56
 3/4 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%
A többiek lényegében megválaszolták, hogy használhatod így az autót, én csak annyit tennék hozzá, hogy törvényileg vásárlástól számítva 15 napod van átíratni az autót. Szóval kényelmesen el lehet intézni!
2016. márc. 18. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
15 napon is túllóghat pár nappal, csak akkor már plusz költség lesz az átiratás.
2016. márc. 21. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!