Jogosítványba dr. Előtag beíratása?
Figyelt kérdés
Lejár a jogsim, a dr. fokozatot a diploma bemutatása alapján beleírják az okmányirodában? Személyimen sem dr. szerepel, az nem jár le, nincs összefüggés, gondolom az okmányok között, egyik ha lejár beleíratom és így tovább?2016. márc. 10. 23:00
1/7 anonim válasza:
Mire jó ez, gondolod a rendőr majd hasra esik, ha látja, hogy kis doktor vagy?
Vagy gondolod előre engednek a dugóban ha lengeted a jogsidat a doktori címmel?
2/7 anonim válasza:
No meg nem is vagy igazi dr. ha csak úgy leereszkedsz a pórnéphez kérdezni! :D
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy restelkednem kell emiatt, de nem vagyok doktor. Okmány-ügyintézéseknél ezt a hátrányt úgy szoktam pótolni, hogy felhívom az okmányirodát, és megkérdezem, amit tudni szeretnék. Vagy, ha úgyis megyek időpontot kérni, akkor kérdezem meg. Persze, nekem könnyebb, nem érzem, hogy szégyenkeznem kell, mert így kiderül, hogy nem tudok valamit.
4/7 A kérdező kommentje:
Dr előtaggal ez a nevem hivatalosan. Ezért beíratom. Persze, aki ezt a fokozatot nem érte el csekély értelmi képességei miatt, az irigykedjen csak, ahogy ti is.
2016. márc. 15. 12:10
5/7 anonim válasza:
Valóban igazad van mert ugye a doktoriddal jár az, hogy az okmányaidba bevezetésre kerüljön, hogy doktor vagy. De ha a gyakorikérdéseken kérdezed meg ezt a kérdést egy doktorival a kezedben nem hiszem, hogy le kéne szellemileg dekradálnod a neked válaszolókat. Hiszen doktori nélkül is tudom mi a teendő de kb 3 perc google keresés alapján te is megtalálod a megfelelő paragrafust. Nem leoltásból írtam ezt hanem azért mert nem biztos, hogy irigyek az emberek hanem mert magad járatod le a kérdéssel
6/7 anonim válasza:
Degradálnod!Bocsánat az elirásért
7/7 anonim válasza:
"Dr előtaggal ez a nevem hivatalosan."
A kérdésben még csak kisdoktor voltál. :D
Én nem írattam be sehová, és nem is mutatkozok be doktorként, de nekem csekély az értelmi képességem ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!