A rendőr az ügyemről beszél társaságban?
Figyelt kérdés
Történt egy olyan, hogy kaptam egy helyszíni bírságot, de nem nagyon akartam aláírni, mert nem teljesen volt jogos. Később kissé ittasan egy társaságban meséli, hogy volt egy jó ügye; ez a köcsög gyerek nem akarta a aláírni a papírt és magyarázott össze-vissza, közben más jelzőkkel is illetett. Csak ez a fülembe vissza jutott. Ezért vonható bármilyen felelősségre, kötelezi valami féle titoktartás?2016. febr. 26. 18:07
1/13 anonim válasza:
Tanúskodni gondolom senki nem fog melletted, szóval inkább nyelj egyet és tégy úgy, mintha nem hallottál volna semmit.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem akarom én feljelenteni, csak ha legközelebb találkozok vele, megkérdezném hogy hogy is van ez... Aztán legyen mire hivatkozni
2016. febr. 26. 18:51
3/13 anonim válasza:
Megkérdezheted, de ha nem árult el nevet akkor semmit nem tudsz tenni.
4/13 anonim válasza:
Ha nem adja ki az adataidat miért ne mondhatná el.
Komolyabb ügyeket még az újságban is leírnak monogrammal.
Ez ahhoz képest semmi.
5/13 anonim válasza:
Talán te nem mondtad a haveroknak, hogy egy hülye rendőr meg akart vágni? ugyanaz csak fordítva
6/13 anonim válasza:
Nem rendőrhöz méltó kibeszélni az ügyeket de ha szidtad azokkal a különféle jelzőkkel akkor meg lehet érteni, mert akkor csak kiadta magából.
7/13 anonim válasza:
Ha idióta voltál meg is érdemled.
8/13 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem értitek:D ő szidott engem, hogy én mekkora köcsög hülye vagyok, mert nem akartam egyből aláírni, csak az ő 10 perces unszolására. És nevet is mondott, így hallottam vissza, hogy rólam volt szó... Nem én szidtam őt, ő engem.
2016. febr. 26. 21:26
9/13 anonim válasza:
Félre lehetett érteni ahogy leírtad.
A lényeg úgyis az hogy rendőrtől méltatlan ez a viselkedés. Ez rossz hírbe hozás vagy ilyesmi. Rúgtak már ki kevesebbért is valakit.
10/13 anonim válasza:
ez orvosolható..de csak úgy, ha a társaságból lenne két tanúd..aztán ügyvéddel intézd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!