A jogsi megszerzése után mit tesznek az okmány irodában?
Ez nekem teljesen új eljárás, ilyenről még nem is hallottam, hogy a sulinál aláírt meghatalmazással folyik az ügymenet.
Sikeres forgalmi vizsga után, minimum 3 munkanap csöndes elmélkedést követően, az illetékes NKH-hoz személyesen szokás bemenni a vizsgaigazolásért, az oktatók elmondják oda mit kell vinni.
A kiadott vizsgaigazolással lehet menni az okmányirodába, ott kérik majd az orvosi alkalmasságit, fényképet csinálnak, tehát oda mindenképpen kell a személyes megjelenés.
A NKH-tól valóban el lehet hozni a vizsgaigazolást meghatalmazással is, de ezidáig még nem hallottam ilyet, hogy az iskola intézi (ez nem azt jelenti, hogy nincs ilyen)
Van ilyen eljárás, de te is bemehetsz a közlekedési hivatalhoz hogy kiadják azokat a papírokat. Namármost ..
Suli odaadja neked azt a bizonyos papírt. Elviszed az okmányirodába megmondod hogy jogosítványt szeretnél kérni. Átnyujtod az ügyintézőnek az igazolásokat amiket kaptál. (Biztos ami biztos vigyél minden papírt amit kaptál a tanfolyam alatt. Pl elsősegély vizsgát igazoló papír meg minden ilyesmi). Ott csinálnak rólad egy fényképet. Befizeted az illetéket (már bankkártyával is be tudod, kb 2600 ft de ebbe nem vagyok biztos).
3 hét múlva kb megkapod a jogsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!