Az miért lehet hogy a kötelező biztositó magasabb összegű csekket küldött ki mint amire szerződtem?
Decemberben váltottam biztositót, amit most hiába hivom, hiába az email nem kapok választ..
Szerződésben 20.000 ft körül állapitotta meg a dijad egész évre, ami negyedévente 7000körül van.Ezt januárban az első negyedre ki is fizettem.Ám 2 hete kaptam egy 11ezer elmaradásról csekket majd 2 napra rá a fizetési felszólitást.Most megkaptam a következő negyedre a fizetni valót ami 18.000.
Ez hogy lehet?Hogy emelhet év közben, úgy hogy nem is erre kötöttük a szerződést?
És most mit csináljak?Mert jövőhéten már be kéne fizetnem a következő negyedévit de nem fogom, viszont a biztositót meg nem érem el, hogy magyarázatot adjon..
Vigyázz! Ahogy előttem is írták, NEM válthatsz év közben biztosítót, semmilyen indokkal sem! (max. eladod a járművet, de az ugye a biztosítás megszűnése ...) Ha nem fizetsz a biztosítás egy darabig él valóban, de ha megszűnik "dij nem fizetése" miatt, egyrészt buktad a bonus besorolást, másrészt ugyanannál a biztosítónál újra kell kötnöd a biztosítást és persze kell fizetned legalább az év végéig!
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!