Milyen autóbiztosítónál vagy, mennyibe kerül a biztosítási díj és milyen időközönként fizeted?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 12:47
1/5 anonim válasza:
Éves csekken fizetem be előre az egész évet, így spórolok min. 2.000 Ft-ot!
K&H Biztosítónál vagyok, mivel ez évben ő vitte a pálmát, csak nem bírja feldolgozni az adatokat, még kötvényt sem kaptam meg, pedig már lassan április van!
30.192 Ft-ba kerül B1-el éves biztim! :)
2/5 anonim válasza:
A Posta Biztosítónál vagyunk, mivel ott dolgozom, saját kedvezményem van, kb. 7000 Ft/ negyed év.
3/5 A kérdező kommentje:
Mi is a Posta biztosítónál vagyunk és 14 ezer Ft negyed évente. Ez hogy lehet?
2010. márc. 27. 12:44
4/5 anonim válasza:
25770/negyed év A0 első biztosítás pesti fiatal. Ez van de akkor sem iratom anyám nevére.
Allianz. Jövőre majd olcsóbb lesz mert átléptem az ő magánnyugdíjpénzátrukba.
5/5 omadjoe válasza:
nekem 16e ft/év átutalásos, és AEGONnál vok. B4-ben. 15 éves 1.3-as benzines verdával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!