Hasznalt autót hogy vásároljak?
"miért,nincs rajta biztosítás?"
Ha nem köt rá hogy lenne rajta?
Igen érvényes, sőt van ahol bankártyával fizetheted is és nem kell megvárni a csekket!
Kinyomtatod az igazolólapot(ezt lemented laptopra és majd nyomtatóval otthon, ha addig jön rendőr megmutatod neki a laptopom, és az adásvételit is)
Talán az adásvételi aláírása után érvényét veszti!
Új adásvételit olvasd el!
Szerintem az autóvásárlók nagy rész nem köt azonnal biztosítást. Nekem például laptopom sincs, van akinek okostelefonja sincs nem hogy mobilinternet.
Amelyik rendőr beleköt ebbe azt nem fogja érdekelni hogy te mutogatod neki az okostelefonon hogy te az előbb kötöttél biztosítást a neten.
Olyan nincs, hogy nincs rajta biztosítás.
Pont erre van a fedezetlenségi díj. Én sem kötöttem eddig soha azonnal, hanem pár nap után. És az első esedékességgel kifizettem mindig azt a pár nap fedezetlenségi díjat.
Ha neten kötöd, e-mailban kapsz visszaigazolást a megbízásról. Ha alkusszal, akkor ott helyben papíron. Ezzel át tudod íratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!