Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha eladom az autómat, a...

Ha eladom az autómat, a leendő tulaj tudni fogja, hogy mikor vettem?

Figyelt kérdés

Szeptemberben vettem egy kisautót, eredetileg futárkodni kezdtem vele, de nem jött be a munka, és kaptam egy jobb állásajánlatot.

Van egy normális autóm, a futár autó nem kell.

Így 2-3 hónap után eladnám.Nem dicsekednék vele,hogy 2 hónapig szét volt hajtva, jó lenne ha nem tudná,hogy mikor vettem.

Egyébként tényleg nincs baja a korának és árának megfelelő állapotban van.

Csak ha azt mondom,hogy feleslegessé vált, és tudná,hogy 2 hónapja vettem, akkor jogosan gyanakodhatna.

2015. nov. 30. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem fogja tudni, nem tartozik rá. Egyébként meg ha nagyon érdekli a dolog, úgyis fel fog neki tűnni, hogy a forgalmi engedélyt nemrég állították ki és esetleg még egyetlen műszaki vizsga igazoló matricája sincs benne.
2015. nov. 30. 16:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Tudni fogja.
2015. nov. 30. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi egy egyetemista sráctól vettük a régi suzukit, és eredetvizsgán mondták, hogy ő 1 éve vette.

Gyanús volt, de a kocsival nem volt gond.

A papírjaival igen, de az az előző tulaj miatt...

2015. dec. 3. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!