Mire 11. leszek akkora le kell raknom a B kategóriás jogosítványt, le tudom rakni?
mire tizenegyedik leszel akkorra kéne leraknod a jogsi? mi van?
a B kategóriát 16,5 évesen kezdheted el.
Várd meg a 12.-et, mert van egy program, amely keretében ingyenes a jogsi. az érettségivel együtt nyomják a kezedbe..pontosan nem tudom hogy működik, de tavaly már volt ilyen.
a 11.-es korodban még nem adnak orvosit sem..csak segédmotorra mehetsz.
"Várd meg a 12.-et, mert van egy program, amely keretében ingyenes a jogsi. az érettségivel együtt nyomják a kezedbe..pontosan nem tudom hogy működik, de tavaly már volt ilyen."
Ja, a tehetséggondozó programban résztvevőknek. Akik ingyen síelnek, ingyen kapnak jogsit, ingyen nyelvvizsgázhatnak, miközben a kétharmaduk családjának csak papíron nulla a jövedelme, egyébként kőgazdagok.
Kérdező, remélem nem gond, ha én is kisbetűvel írom a rád utaló személyes névmásokat :D
Szóval nem hiszem, hogy olyan elengedhetetlenül fontos, hogy valakinek 11-es korában már jogosítványa legyen. Ez nem az USA, ahol 15-16 éves gyerekek kezébe nyomják a jogsit :D
Rendészetire jársz vagy mi? :D
Amúgy 16,5 éves korban kezdheted el a KRESZ tanfolyamot illetve a forgalomban vezetést és 17 éves korodban tehetsz forgalmi vizsgát. Ez alól nincs kivétel.
Amúgy lehet jó indok arra, hogy miért kell a jogsi, mondjuk létszükséglet gyanánt. Nekem anno nagyon rossz volt, hogy naponta 20 km-t kellett bicikliznem, mert helyben nem volt értelmes buszjárat. A forgalmi vizsgára is biciklizni kellett jó sokat és egy megváltás volt mikor megjött a postán a jogsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!