Jogosítvány első igénylés. Kinek van ilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
Budapesthez közel élek és vagy elmegyek a szomszéd városba (Pomáz) igényelni jogsit vagy olvastam olyat hogy valaki a Központi Okmányirodában igényelte és 1 nap alatt kész lett. Valakinek van ezzel tapasztalata?2015. okt. 14. 19:47
1/3 anonim válasza:
A Visegrádi utcában se lesz kész egy nap alatt, de nyugodtan kérheted oda Pomázról is személyes átvétellel, SMS értesítéssel. A személyes átvétel sokat rövidít az időn, bár ha tizen-egynéhány évig ráértél, akkor már kibírod azt a 2-3 hetet is. Az SMS értesítés pedig azért hasznos, mert nem zaklatod őket naponta a telefonhívásokkal...
:D
2/3 anonim válasza:
Első kiadást egy nap alatt sehol sem fogsz kapni. Két hivatalt is megjárnak az adatok ilyenkor, cserénél nem.
A kártyák a régebbi nevén Állami Nyomdaként ismert helyen készülnek el, s onnan kerül elszállításra.
A központnak a legnagyobb forgalma, oda minden nap viszek ki iratokat. A kapacitás véges, csere esetén is szerencse kell a néhány napos átvételhez, s személyes átvétel e Visegrádi utcában.
3/3 10 deka farhát válasza:
Nekem a ceglédi okmányirodában azt mondta az ügyintéző, hogy első jogosítványt kizárólag lakcímre küldhetik. Az okát nem firtattam, végül is az a két hét tényleg gyorsan elszállt, bár a postásra kicsit mérges voltam, mert pont otthon voltam, de csak az értesítőt dobta be, én meg mehettem be másnap a postára, pedig semmi dolgom nem lett volna a városnak azon a részén... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!