Vettem egy autót de nem tudom időben átíratni. Vagy mégis?
Figyelt kérdés
11 napja szert tettem egy használt gépjárműre, de leghamarabb még 13 nap múlva tudnám kifizetni a teljes átírás költségét. Egyik ismerősöm adott egy tanácsot, menjek be és fizessem meg a vagyonszerzési illetéket, ezzel nyerek + 2 hetet. Mennyi realitás van ebben?2015. szept. 29. 14:25
1/2 anonim válasza:
a legbiztosabb választ a kormányablaknál kapsz...akárhol is lax, bemész a legközelebbi kormányhivatalba, akár még ma, és a közlekedési gombot nyomva sorszám, majd vársz míg szólítanak...az a betonbiztos, amit ott mond az ügyintéző...talán van ötlete is, mielőtt kétségbeesnél..
ott még eddig nem ettek meg senkit..
csak siess, minél előbb..hogy a 15 napból ne lógj ki...
2/2 anonim válasza:
Sanyarú sorsa lesz szegény autódnak, ha már az átíratás is ilyen döcögve megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!