B kategoria jogositványnt csinaltattam de 3 heten belül küldik ki. De az nagyon sok ido pesten hol lehetne átvenni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 22:54
1/9 anonim válasza:
Első kiadás vagy csere? Első kiadást nem tudsz gyorsítani. Ha már folyamatban van, nem biztos, hogy változtatni lehet az átvétel helyén.
2/9 A kérdező kommentje:
Első kiadás.. már eltelt 1 hét es azt mondták hogy majd megjon a cimemre de turelmetlen vagyok :)
2015. szept. 25. 23:00
3/9 anonim válasza:
Ne legyél. Ilyenkor két hivatalt is megjár a digitális adat, majd a Budapesten lévő nyomdát, s onnan kerül az okmányirodába, vagy postára.
4/9 anonim válasza:
Majd megjön. Úgysem tudsz még olyan jól vezetni (szerintük) hogy egyből a volán mögé ülhess még. Persze én megértlek hogy türelmetlen vagy, nekem 5 éve 1 hónapot mondtak de picivel több mint 1 hét után már ki is küldték. Egyik munkatársam 30 évesen most tette le a jogsit szeptember eleje tájt intézte el az okmány irodát és 2 hét után hozta neki a postás. Nem kért se gyorsítást semmit, ő mondta hogy ráér mert autójuk nincs még így addig minek.
5/9 anonim válasza:
Ha eddig kibírtad, akkor ez a pár nap már nem mindegy?
6/9 szántóvető válasza:
tehát arra gondolsz hogy már rég kész van csak a központi hivatalból nincs kedvük kiküldeni ha jól értem.
7/9 anonim válasza:
3 hét? És türelmetlen vagy? Örülj hogy nem 3 hónap :D osztálytársamnak kb 2 hónapot kellett rá várnia
8/9 anonim válasza:
Én elvégeztem a vizsgákat és 2 nap múlva már a kezemben volt a jogsi. :-)
Nem postáztak, hanem be kellett mennem érte személyesen átvenni.
Na jó, ez még az őskor végén volt '96-ban.
Azóta már az épület sincs meg. :-D
9/9 anonim válasza:
nem akarlak megsérteni, de nagyon sok balesetet és még ennél is több stresszt okoznak a türelmetlen autósok. nincs szükség még egyre az utakon. léccilécci, próbálj egy kicsit nyugodtabban hozzáállni a dolgokhoz.
nagyszüleink még tizenéveket vártak, hogy autójuk, éveket, hogy telefonvonaluk legyen. aki a végtelenségig pörgeti magát, sokkal rövidebb életre számíthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!