Ha nem írtam át az autót ki lehet vonatni a forgalomból?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: adott egy autó, amit nem rég vettem, de úgy alakultak a dolgok,hogy nem tudtam átírni egyéb váratlan kiadások miatt. Elszeretném adni, viszont a vevő kivont autót szeretne, mert csak arra kell neki,hogy a telken járjon vele. Kitudom vonni én a forgalomból, úgy hogy nincs a nevemen, vagy pedig mindenképpen a nevemen kell legyen? esetleg a vevő vonja ki majd a forgalomból? a név árírásra kérvényt adtunk be, hogy nem tudtuk átírni, tehát az okmányiroda tud róla. köszönöm előre is a segítséget.2015. szept. 15. 06:47
1/1 anonim válasza:
Egy autót véglegesen kivonni a forgalomból csak a tulajdonos tudja. A végleges kivonáshoz bontási igazolás kell, regisztrált autóbontóból. Ezt szintén csak a tulajdonos tudja elintézni, ráadásul az autót is le kell adni a bontóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!