Hogy tudok megszabadulni hitel átvállalással a kocsimtól?
Semennyit, mert ilyen nem létezik.
Hitel átruházás nincs.
Olyan van hogy eladod az autót a vevö felvesz hitelt te meg kiegyenlíted azt.
Ez 100% mert 2 éve mikor váltam a férjemtöl hasonló problémám volt. Férjem autója amit ö fizetett mindi is, az én nevemen volt (mikor vette nem volt jogsia), biztosítással mindennel. Egyböl vitte a válásnál, én meg nem akartam egy autót a nevemen amit azt sem tudom merre jár, mikor csinál az új nöje balesetet vele. De hiteles volt, és egyböl ugyan az jutott eszembe mint neked, de a bank kiábrándított hogy ilyen nem létezik. (ugye pont ebböl élnek a bankok) olyan van hogy kifizetem a férjem meg hitelt vezs fel.
Egyébként ha létezne ilyen akkor is úgy lehetne hogy a mostani értékén az autónak adod el, és abból levonjátok a hitelt amit még be kell fizetnie. vagy is pl azt mondod hogy még neked 2,5 M-nyit kell befizetned részletben az autó ér kb most max 3,5 milliót akkor a vevö ad neked egy milliót és fizeti tovább a hitelt. Mert ö sem hülye hogy ár felett vegyen meg egy autót. De ilyen hivatalosan nem létezik.
Alapból: ha valaki "ingyen" elviszi, már jól jársz: ha nem fizeted a hitelt, a bank elveszi az autót, elárverezi, kb felét adja majd érte egy nyerészkedő nepper, mint amennyit ér (~3milliót ér), a többivel még lógsz majd a bankna...
Viszont mivel 2.5millió a hitel, de ér kb 3-at az autó, kérhetsz kb félmilliót+hitelátvállalás. A bantól azt is kérdezd meg, hogy hogyan lehetséges egyáltalán a hitelátvállalás.
Hivatalosan Mo.-on nincs hitelátvállalás.
Amúgy te jól jártál... nekem 2,5 éves az autóm, de több a hitelem, mint amikor felvettem. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!