Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » A2-es jogsihoz Ducati Monster...

A2-es jogsihoz Ducati Monster 600, papírmunka megoldható?

Figyelt kérdés
A Monster 600 elvileg 54 lóerős, az A2-es jogsihoz meg 48 lóerő a maximum, mégis vannak elvileg 'fojtott' Monsterek amiket A2-es jogsival lehet vezetni. A kérdés: alapból olyat vegyek, aminek a papírjain 48 lóerő vagy kevesebb szerepel (ebből kevés van és egyik sem tetszik), vagy ha veszek egy gyári papírosat, azzal is meg tudom oldani, hogy 48 lóerő szerepeljen a papíron, és vihessem A2-vel?

2015. aug. 12. 01:23
 1/4 A kérdező kommentje:
UI.: Ez egyelőre elvi kérdés, a jogsit sem fejeztem még be, de nagyon megtetszett a típus, ki is próbáltam már többször, ragaszkodnék hozzá.
2015. aug. 12. 01:27
 2/4 anonim ***** válasza:
A jogszabály megengedi, hogy lefojtsák a motorokat, de egyelőre nem hallani olyan cégről amelyik megcsinálja Magyarországon hivatalosan.
2015. aug. 12. 19:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Mindenesetre holnap elnézek egy közeli motoros boltba, felteszem nekik is a kérdést.
2015. aug. 12. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
A legtisztább olyat venni, aminek a forgalmijában 48 Le szerepel. Az erősebbet sem szimplán csak papírozni kell, hanem akkreditált műhelyben kell elvégeztetni az átalakítást, csak utána kaphatsz papírt. Ha pedig, mint mondották nincs ilyen műhely Magyarországon, akkor sajna nem megoldható.
2015. aug. 14. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!