Pittba kérdése:
LemezfeLni csavarral fEl lehet rakni a felnit?
Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 09:59
1/3 veterán vas válasza:
Igen,jól gondolod, "LemezfeLni csavarral fEL lehet rakni a felnit"
Ne próbálkozz se ragasztóval, se gémkapoccsal, és még a kábelkötözőt sem ajánlom. :)
2/3 egySanyi válasza:
Ha alufelnire gondolsz akkor fel lehet rakni a lemezes csavarral is csak leszedni már nem biztos, hogy sikerül, mert rendesen bele fog marni az aluba. Meg valószínű nem elég biztonságos. Légkulcs se tudja meglazítani, nekem 10 percig dolgozott rajta a gumis mire a másfél méter hosszú erősített kereszt kulccsal intenzív káromkodás közepette le tudta szedni. Egy teleszkópos kerékkulcsot én görbítettem rá a gumis meg 2 légkulcsot tett majdnem tönkre rajta.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2015. júl. 31. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!