Hány nap áll rendelkezésre neki?
2 nappalezelött szakado esöben kora délutan közlekedési balesetem volt károkozo én voltam.
mellékutrol fő utra mentem.stop táblánál megálltam majd elindultam és a hol tér miatt (megy a nagy emelkedö miatt )nem láttam hogy a sávba jön egy kocsi. sikerült elébe kanyarodnom de nem tudtam akkora sebességet elérnem hogy ö nem jöjjön belém. igy összeutköztünk(vagyis ö jött belém)
helyszinen elismertem a hibázást.
bitosittak voltunk
megcsinaltuk a papirokat.(mentö , rendör, orvos, helyszinelés nem kellett)
a vétlen kocsinak volt egy utasa azt mondta megrándult a lába.kérdeztem töle kell e orvos mentö, vagy bármi azt mondtanem kell.
biztosito papiron bejelölték személyi sérülé nem történt.
igy mindneki emnt a mag dolgára
kérdem én ha meggondolja magát a személy aki megséült hogy ő látlelett vetet és rendörségen feljelent akkor mi lezs a következménye?
illetve hány napja van rá hogy megtegye?
(aznap dokihoznem ment mert beszéltem vele telefonon még egyzer bocsánatot kértem töle
AM B kategorisá jogsim vam
Azt nem tudom, hogy jön ide, hogy milyen jogsid van, de mindegy.
Senkinek nem áll rendelkezésére 1 nap sem semmire.
Ott a helyszínen az lett beírva, hogy személyi sérülés nem történt, gondolom mindketten aláírtátok és kész.
Most ha elmegy az orvoshoz, mert fél órával később leesett a lépcsőn és azt rád keni, akkor téged hurcolnak meg érte? Hát nem.
Kezdö jogositvány
ezért irtam
Harminc éves jogsival is lehet valakinek első balesete, ennek nincs jelentősége. Utólag balesetnél egy szokott csak történni, a felelősség elismerése változhat. A példa kedvéért: Te is beadod kötelezőre a károd, mondván már kint voltál, amikor ő odaért.
A sérüléssel utólag már nem jöhet, de akkor is csak baleset, nem az életére történt.
A helyszínt egyszerre hagytátok el, megállapodva mindenben, papírokat rendezve.
Ha elmenekültél volna a helyszínről, akkor is azonnal kell intézkedést kérni, nem később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!