Súlyadót hogy kell elintézni?
Figyelt kérdés
Most hétfőn vettem az első kocsim és mindent elintéztem már csak a súlyadóról nem tudok semmit.Annyit találtam, hogy kétszerre is belehet fizetni meg a kalkulátort.Mit kell tennem? vagy majd kapok levelet? előre is kösz2015. júl. 30. 11:35
1/5 anonim válasza:
Súlyadó már régen nincs. Teljesítményadó van.
Kapsz majd az önkormányzattól levelet, nem fognak megfeledkezni róla.
Félévente kell fizetni, kapsz csekket. Én egyszerre szoktam becsengetni, így nem felejtem el.
2/5 anonim válasza:
Kötözködőknek: évente vetik ki, de két részletben fizethető, felét az első félévben, felét a másodikban.
Március 15. és szeptember 15. a határidő
3/5 anonim válasza:
Az idén még az előző tulajdonos fizeti, te majd jövőre következel. Kapni fogsz csekket, értesítést, semmit sem kell intézned. A forgalmi alapján úgyis tudják, hol kell befizetni, melyik önkormányzatnál, nem fognak elfeledkezni rólad, ne aggódj.
4/5 anonim válasza:
És legvégül: Majd jövőre kell neked fizetni, idén még az előző tulaj dolga, mivel január elsején Ő volt a tulajdonos.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor rendben van!Köszönöm!
2015. júl. 30. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!