Vezethetek az USA-ban úniós jogsival?
A nemzetközi jogosítványt ( azt a papíralpú cuccot :) ) mindenképp váltsd ki.
Kalifornia és Texas államban elfogadják az autókölcsönzők. ( Másol én még nem béreltem )
Érdekesség: alkohol vásárlásakor mindig a jogosítványt kérik a boltokban és a papír alapú nemzetközi jogsi nem jó nekik, viszont a plasztik magyar jogsi tökéletes :)
Nekem azt mondták kint élők, hogy az a papír alapú semmit sem ér náluk.
Honnan vagytok? Nekem ismerősömék indulnak BAZ megyéből most a nyáron, lehet, hogy együtt tudnátok repülőtéri buszt rendelni. Megkérdem esetleg mikor indulnak, hátha véletlen folytán egybeesnek az időpontok.
A nemzetkozi jogositvanyt mindenkepp valtsatok ki!
En Californiaban elek, a rokon itt volt nyaralni es ratettuk ot is a berauto kolcsonzesenel a szerzodesre, mert vezetni akart.
Los Angelesben az Enterprise nem kerte tole a nemzetkozit, elfogadtak a simat, de Phoenixben a Hertz nem engedte volna, hogy o is vezessen, ha nincs nala a nemzetkozi.
Inkabb legyen nalad es ne kerjek, mint ne legyen es kerjek es a hianya miatt megtagadjak a berautot.
Amugy ha nem multal meg el 25, akkor felejtos az autokolcsonzes :(
Azzal ugye tisztaban vagytok, hogy a kolcsonzesi dijra meg rajon a biztositasi dij is, ugye? A biztositas dijat sokszor az online oldalak nem mutatjak, de turistakent kotelezo neked biztit venni, ami allamtol/auto tipustol fuggoen lehet napi $8-$12 extra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!