B125 kategóriára vizsgázni mennyire nehéz?
Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy sosem motoroztam még "manuàlis" motorral, csak 50-es robogóval. Könnyen megtanulható egy manuális váltóval felszerelt motorkerékpár kezelése, vagy ez így lehetetlen? Fontos lenne nekem 125-ös motorra a jogsi mert megörököltem egy 125-ös motort, amit használni is szeretnék.2015. febr. 22. 22:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem gyakorolj otthon a 125-össel és utána vizsgázz. Egyébként nem vészes. Kreszvizsga, rutinvizsga, forgalmi vizsga. csak pár óra nem egy egész tanfolyam.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezzel a gyakorlással bajban vagyok. Gondoltam màr rà, de kicsi az udvar. Utcára kimenni meg felelőtlenség lenne minden szinten. Arra is gondoltam hogy öcsém simsonjàval teszek pár kört, az mégiscsak váltós, de sokan lebeszéltek, mondván hogy azért csak nem ugyanaz a kettő (mármint egy 50-es meg egy 125-ös gép "viselkedése").
2015. febr. 24. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!