Van még olyan, hogy teljesítmény adó?
Figyelt kérdés
kötelező biztosítéson kívül kell fizetném még ezt az adót is. De ugyan minek. Ekkora lehúzást.2015. febr. 15. 11:28
1/5 anonim válasza:
Van még teljesítményadó. Ezt régen is fizetni kellett, csak akkor még súlyadó volt a neve ( bizonyos járműkategóriákban ma is súlyadó van ).
Remélem azért érted mi a különbség egy biztosítás és egy adó között. A kettőt nem ugyanoda és nem ugyanazért fizeted. :D
2/5 A kérdező kommentje:
persze. Csak nem tudtam, hogy most ez jött a súlyadó helyébe. vagyis, hogy más a neve. Arra gondoltam, hogy bizonyos kw után kell fizetni.
2015. febr. 15. 13:06
3/5 anonim válasza:
Akkor te a "luxusadóra" gondoltál szerintem, ami 125kW teljesítmény felett duplázta, majd még feljebb 2,5-szerezte és triplázta a fizetendő teljesítményadót. Ilyen már nincs.
4/5 anonim válasza:
"Csak nem tudtam, hogy most ez jött a súlyadó helyébe."
Most? Már vagy 10 éve vezették be...
:D
5/5 A kérdező kommentje:
mondhatom úgyis, hogy súlyadóként ismertem :D
2015. febr. 15. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!