Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Fizethet ennyit a biztosító,...

Fizethet ennyit a biztosító, vagy ez kamu?

Figyelt kérdés

Egy több éve vásárolt sok éves szinte semmi kocsiról van szó. (jelen esetben 250 ezerért meg lehet venni)

Az illetőbe múltkor hátulról "belementek". De tényleg nagyon minimálisan, alig lehet látni valamit, igazából csak minimális esztétikai gond van. De tényleg minimális.

Erre ma az illető be akarta nekem magyarázni, hogy a biztosító fizetett neki 150 ezer forintot.

A biztosítás (a másik autó) minimális, tehát a legolcsóbb biztosítás van rajta.

2015. febr. 4. 22:42
 1/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan, hogy a max 300-at érő autóra fizetett a biztosító kb 150-et. Alapból gtk lett volna, de 4 elem sérült: hátsó sárvédő, hátfal, hátsó lökhárító, egyik hátsó lámpa. Ez új áron ~350k lett volna, plusz fényezés és munkadíj (öreg és ritka autó). Egyezségivel ~150-et kaptam, bontóból meg jó karosszériásmunkával ~50-ből megvolt a javítás. Oké, nem volt ugyanolyan jó, mint az új elemek, de egy közel 20 éves autónál ez nem annyira érdekelt.

"A biztosítás (a másik autó) minimális, tehát a legolcsóbb biztosítás van rajta."

Az tulajdonképpen lényegtelen.

2015. febr. 5. 07:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nálad még ok. De jelen esetben ha valaki nem tudja, hogy történt bármi is, akkor nem is lát rajta semmit. Nem kell fényezni, nem kell semmit "kalapálni" rajta. És egy elég hétköznapi autóról van szó.
2015. febr. 5. 11:02
 3/3 Koplárovics Béci ***** válasza:
A hátulról belemenős sérüléseknél sokszor nem/alig látni sérülést. Mégis nagy probléma lehet. Kívülről nem látszik, de sérülhet a padlólemez, sérülhet az alváz is.
2015. febr. 5. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!