Motorcserének mekkora költsége van?
Figyelt kérdés
Egészen konkrétan nekem olyan elvetemült ötletem van, hogy a 125-ös kétütemű sportmotorom (Aprilia AF1 Futura) blokkját lecserélném egy 400-as sornégyes négyüteműre. A műszaki megoldás problémásságától tekintsünk el. A papírmunka, legálissá tétel kb mennyibe fájna? Vagy hol tudom ezt megérdeklődni?2010. febr. 7. 13:30
1/7 anonim válasza:
szerintem ne tekintsünk el a műszaki megoldástól:D... egyszerűen nem fér bele... kár elgondolkodni rajta... és ha zseni szerelőid vannak... többe kerülne mintha vennél egy 4000as mocit
2/7 A kérdező kommentje:
Nemtom láttál-e futurát.. Van az olyan nagy, hogy beleférjen. Ha egy sornégyes nem is, egy sorkettes biztosan.
2010. febr. 7. 20:10
3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy vennék is nagyobbat, a többletpénz meg is van rá, csak épp eladni nem tudom. Amiért meg talán elvinnék, annyiért sajnálnám. Szerintem Mo. egyik legszebb Futurája, és 180(!)ért nem kell senkinek..
2010. febr. 7. 20:20
4/7 anonim válasza:
Ha belepakolsz egy sornégyet összecsukja a vázat az első gáznál. Ne tedd :D
5/7 A kérdező kommentje:
Gyári motorja 30LE. Sok tuningoltat látni, ami 40LE körül teljesít. Egy 50LE-s 400-as nem hiszem, hogy akkora plusz teher lenne.
2010. febr. 8. 22:30
6/7 anonim válasza:
A sornégyes 50 le-t remélem te sem gondoltad komolyan... egyébként felejtsd el az ötletet.
7/7 A kérdező kommentje:
Azóta már eladtam, vettem helyette egy RF600-at.
Egyébként szerintem nem volt annyira hülye ötlet, csak az életben nem tudtam volna lepapíroztatni. Meg mondjuk így jobban jártam :D
2010. máj. 2. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!