Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Segédmotoros kerékpárra...

AGM kérdése:

Segédmotoros kerékpárra (Simson) szeretnék biztosítást kötni. Melyik fajta biztosítás a legolcsóbb, és kinél?

Figyelt kérdés
Találtam a neten, különféle biztosítóknál is ajánlatot, de évesre kiszámolva, egyik se jött ki, 10 ezer alatt. Nem hiszem el, hogy segédmotorra ilyen árban lenne már a biztosítás. Ha valóban, akkor tapasztalatot szeretnék kérni, kinél éri meg biztosítást kötni.?

2015. jan. 14. 09:18
 1/6 kovpet ***** válasza:
A netrisk.hu-n vagy a biztositas.hu-n vagy valamelyik másik ilyesmin számoltasd ki és hidd el nekik, ami kijött :)
2015. jan. 14. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
és mi a sok a 10ezres árban??hogy havi 833forintba kerülne az hogy van biztosítás a motorodon???ha ez a probléma akkor az egészhez nincs mit hozzáfűznöm......főleg ha tizenéves vagy és az első neveden lévő biztosítás lesz....mivel akkor se bónusz se semmi meg még az életkorod miatt is drága...
2015. jan. 14. 11:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem tizenéves vagyok, aki jogsi nélkül öli a gépét! Restauráltam több motort is, amit használni szeretnék, és a sokszor tízezer máris nem olyan olcsó, a magas magyar fizetések mellett. Utolsó emlékeim, hogy pár ezernél nem volt több egy éves biztosítás. Ehhez képest, a fent említett ár már a többszöröse. Ezért döbbentem meg.

2015. jan. 14. 23:30
 4/6 kovpet ***** válasza:
Közben lett a biztosítási adó, mint rezsicsökkentés. Az teszi ki a harmadát.
2015. jan. 15. 08:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazából a negyedét sem ;)
2015. jan. 16. 09:17
 6/6 pucuka69 ***** válasza:
Én konkrétan 3401 ft-ot fizetek egy évre a K&H biztosítónál a simsonra.
2015. jan. 16. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!