AGM kérdése:
Segédmotoros kerékpárra (Simson) szeretnék biztosítást kötni. Melyik fajta biztosítás a legolcsóbb, és kinél?
Figyelt kérdés
Találtam a neten, különféle biztosítóknál is ajánlatot, de évesre kiszámolva, egyik se jött ki, 10 ezer alatt. Nem hiszem el, hogy segédmotorra ilyen árban lenne már a biztosítás. Ha valóban, akkor tapasztalatot szeretnék kérni, kinél éri meg biztosítást kötni.?2015. jan. 14. 09:18
1/6 kovpet válasza:
A netrisk.hu-n vagy a biztositas.hu-n vagy valamelyik másik ilyesmin számoltasd ki és hidd el nekik, ami kijött :)
2/6 anonim válasza:
és mi a sok a 10ezres árban??hogy havi 833forintba kerülne az hogy van biztosítás a motorodon???ha ez a probléma akkor az egészhez nincs mit hozzáfűznöm......főleg ha tizenéves vagy és az első neveden lévő biztosítás lesz....mivel akkor se bónusz se semmi meg még az életkorod miatt is drága...
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nem tizenéves vagyok, aki jogsi nélkül öli a gépét! Restauráltam több motort is, amit használni szeretnék, és a sokszor tízezer máris nem olyan olcsó, a magas magyar fizetések mellett. Utolsó emlékeim, hogy pár ezernél nem volt több egy éves biztosítás. Ehhez képest, a fent említett ár már a többszöröse. Ezért döbbentem meg.
2015. jan. 14. 23:30
4/6 kovpet válasza:
Közben lett a biztosítási adó, mint rezsicsökkentés. Az teszi ki a harmadát.
6/6 pucuka69 válasza:
Én konkrétan 3401 ft-ot fizetek egy évre a K&H biztosítónál a simsonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!