Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Külföldön vett autó ami...

Külföldön vett autó ami jogilag a nevemen is lesz külföldön ottani rendszámmal, beléphet addig Mo-ra amig nincs átirva?

Figyelt kérdés

Szlovak allampolgar vagyok, Magyarorszagon elek, dolgozom. Pozsonyban vettem autot, minden papirja nalam van, kiveve a torzskonyv, amirol viszont ideiglenes papirt kaptam (Jarhatok vele 30 napig) amig le nem rendezodik a papirmunka es ki nem csereltetem a rendszamot.

Igy atjohetek Magyarorszagra? Nem tudom hova tenni a kocsit, at is kene nezni a gyori szerelomnek. Sokan mondjak hogyha megallit a magyar rendor, elkobozza az autot mert lopottnak tekinti.

2015. jan. 7. 16:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Szlovák állampolgárként járhatsz Magyarországon szlovák rendszámú autóval, a rendőr nem fog szólni ezért.
2015. jan. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!