Tommy91 kérdése:
Külföldön forgalomból kivont autót hogy juttathatom el a KPM nagy forgalmiára?
Figyelt kérdés
A helyzet hogy vettem egy svájci ott forgalomból kivont autót adásvételi csonkolt forgalmi itt van nálam és el kéne jutnom vele a KPM-hez. Meg lehet úgy oldani hogy ne kelljen trailer-el vinni? Esetleg ilyen autót lehet valahogy vontatni?2014. dec. 19. 23:06
1/6 anonim válasza:
Tudomásom szerint nem lehet vontatni. Max kutyával, de ez sem biztos.
2/6 anonim válasza:
KPM nem létezik sok-sok éve!
:D
Megveszed kint az export rendszámot, és hazahozod lábon.
3/6 A kérdező kommentje:
az autó itt van nálam. akkor hova kell vinnem és hogy tudom?
2014. dec. 20. 11:21
4/6 RRR válasza:
okmányiroda:útvonalengedély kérés
nem lehet vontatni
5/6 A kérdező kommentje:
adnak útvonal engedélyt rendszám és biztosítás nélküli és műszaki nélküli autóra?
2014. dec. 20. 12:36
6/6 anonim válasza:
Útvonalengedélyt csak rendszámos, MAGYAR okmányokkal rendelkező gépjárműre adnak.
Bérelj P rendszámot. Legegyszerűbb, én is így csináltam.
Nem épp legális, de megteszi.
Egyébként Tréler a másik lehetőség, viszont az drága, és távolság függvényében változik az ár, de alsó hang 15.
P rendszám napi 2ezer.
Papíron be leszel jelentve egy munkahelyre, és te ott vagy fuvaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!