Ha interneten keresztül este megkötöm a biztosításomat, akkor mikortól érvényes és mi igazolja hogy az autóra van biztosításom? Jobb inkább személyesen intézni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 20:18
1/7 Koaxk Ábel válasza:
Onnantól érvényes ahogy kezdeményezted és visszaigazolja a biztosító, ez általában automatán működik, kapsz egy válaszigazolást e-mailben. A csekket csak pár héten belül küldik...
Teljesen felesleges személyesen intézni, ott a biztositas.hu vagy a netrisk.hu, otthonról kényelmesen intézhető.
2/7 Koaxk Ábel válasza:
Jah még annyit, hogy amit küld a biztosító érdemes kinyomtatni, mert egyelőre a rendőr fele csak ezzel tudod igazolni a biztosítás megkötésének kezdeményezését, valamint ha autó átírásról van szó, ott is fognak igazolást kérni.
3/7 anonim válasza:
Már nem csekkolja a rendőr a biztosítás meglétét. Több rutinellenőrzésnél el is tolta a kezemet, amikor nyújtottam az igazolást. Polgárjogi szerződés.
Első biztosításról van szó? Váltásnál nekem eddig kb. egy hónap volt az ügyintézés. Első kötésnél sem megy estéről reggelre szerintem. Egy hétre simán számíthatsz.
4/7 anonim válasza:
#3: Fura amit írsz, mert nekem 1 percen belül jött az automata email mikor neten kötöttem biztosítást, és azzal az igazolással már lehet közlekedni, vagy autót átiratni.
5/7 anonim válasza:
Lehet. Nekem az első 7 éve volt, s akkor sokat kellett várni.
6/7 anonim válasza:
Nekem is automatán küldtek egy igazolást perceken belül, amivel a végleges kötvény megérkezéséig, de legfeljebb 60 napig tudtam igazolni, hogy kötöttem biztosítást.
7/7 A kérdező kommentje:
Kõszi Mindenkinek, gyorsan sikerült elintèzni mindent! Nevemen az autò biztosìtással együtt. :)
2014. dec. 11. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!