Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Tényleg nem fogadhatja el a...

Tényleg nem fogadhatja el a közlekedési főfelügyelet az általános iskola elvégzéséről kiállított hivatalos okmányt?

Figyelt kérdés

Nem találjuk az általános iskolai bizonyítványt, a középiskolásat pedig nem akarják kiadni. Azt mondták ha az általános iskolám által kiállított hivatalos okmányt viszem, amivel igazolom, hogy elvégeztem, azt nem fogadják el.

Most ilyenkor mi van?????? Ezért nem kapom meg a jogsit? -.-

2014. nov. 10. 11:01
 1/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Bizonyítvány másodlatot kérsz az általános iskolában, illetékbélyeggel ellátva. Az helyettesíti a bizonyítványt, más nem.
2014. nov. 10. 11:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezt kértem, már el is volt intézve a suliba, úgy kellett visszahívnom őket, hogy mégsem kell.

Ugyanis felhívtam a Közlekedésieket, hogy azért rákérdezzek, jó-e ez. És azt mondták, hogy nem......

2014. nov. 10. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
De bizony, hogy el kell fogadniuk. A hivatalos másodlat egyenértékű az eredetivel.
2014. nov. 10. 17:58
 4/4 Andizsuzsi ***** válasza:
Valószínűleg félreértettek, és másolatnak értették. Másolat bizonyítványról valóban nem jó, a másodlat viszont teljes körűen helyettesíti az eredetit.
2014. nov. 11. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!