Mentos kérdése:
Milyen kategóriájú vezetői engedéllyel vezethetek egy MZ ts 150-ent? 17/F
Figyelt kérdés
Májusba leszek 18 és a nyáron szeretném letenni a jogsit, ha letehetem.
Hengerûrtartalom: 143 cm3
Teljesítmény: 11.5 LE 6100-as fordulaton
Max. sebebesség: 105 km/h
Súly: 114 kg
2014. okt. 14. 16:44
1/5 anonim válasza:
Legalább annyi önállóságod lehetne hogy megnézed egy tetszőleges iskola honlapját, ahol részletesen le van írva hogy melyik kategóriával mit lehet vezetni.
2/5 A kérdező kommentje:
ha hiszed ha nem nézegettem őket de csak a KW-szám van megadva amit én nem tudok a motoromról h. mennyi, mert az A1 az kevés az A2 oda meg csak KW-van megadva
2014. okt. 14. 17:01
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy ennyire ostoba vagy.
Megnézted, hogy A1 jogosítvány nem jó hozzá, és tudod az A2 35 kW-ig jó. Akkor vajon a te motorod melyikkel vezethető?
Bele se merek gondolni hogy fogsz motorozni ha egy ilyen egyszerű problémát sem tudsz megoldani.
4/5 anonim válasza:
Mellesleg, a kW a teljesítmény fizikai mértékegysége.
5/5 kovpet válasza:
google: 11.5 hp in kw
Azért ennyit feltételezne az ember egy (jogilag) majdnem felnőtt polgártól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!