Angliai autó biztosítás: Hogyan jönnek ki ezek az árak?
Otthoni bónusz? Át lehet vinni, azzal nyersz egy kicsit!
Én a hajós trükköt alkalmazom.
Itthon sajnos csak 1 évig volt biztosításom, a többi 8-9 évben anyám volt az üzembentartó... :S
Mi ez a hajós trükk? :)
Kimész magyar rendszámmal, 6 hónapig lehetsz a szigeten vele. Mielőtt lejárna a 6 hónap átkompozol a franciákhoz, majd vissza.
Nem szabályos mert 6 hónapot otthon kellene legyél, de a tapasztalatok alapján nem szólnak!
Huh, bocs de ennyit nem ér az egész. :) Isten őrizz hogy magyar rendszámmal furikázzak.
Kicsit játszottam még a biztosítok oldalán és talán letudom vinni 750-800Ł -ra a biztosítást, ami már elfogadható szint.
Feladom. 2-3 hete kínlódok az ajánlat összehasonlító oldalakon. Kb 60-80 autót létező minden opcióval lefuttattam, szerintem 200+ kalkuláció felett járok, de 1400-1500Ł alá nem megy le a biztosításom ha havi fizetést választok. Egyben 900-1000Ł lenne de ennyit nem fizetek ki.
Az bosszant hogy minden ismerősöm csodálkozik mert mindenkinek 600-700Ł úgy hogy havonta fizeti, sokuk ugyanúgy pár hónapja jött ki Angliába. Nem értem ezt az egészet és egyenlőre emiatt nem tudok kocsit venni. :)
Friss jogsi, esetleg törtél, vagy mi van? Mellesleg ne hülyéskedj, fizesd ki egyben a 900-at, jobban jársz és nincs direct debit baromság sem.
A 900 tipikus, ennyibe kerül a putrisziget. Bár van olyan brit haverom aki valami 400-at fizet évente, "csak hétvégi" vergődésre használja (ami nem igaz, mert dolgozni is jár vele, bár igaz hogy abba az autóba én például nem férek be).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!