Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hol találhatok az interneten...

Hol találhatok az interneten olyan oldalt, ahol a rendőrségtől kérdezhetek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj be a rendőrségre és személyesen beszéld meg velük ha baj van.Ezt így szokás.
2010. jan. 18. 16:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor te is minek használod a gyakorikérdések.hu oldalát? "Ez így szokás" , akkor te is tarts ahhoz magad, amit bölcsen kijelentettél!
2010. jan. 18. 17:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Jogos a kérdés, bár sajnos csak a romániai rendőrségnek találtam ilyen oldalát anno. Nem volt túl kiemelkedő színvonalú, de sok érdekesség felmerült, és értelmes rendőrök értelmes válaszokat adtak. Sokmindenre választ kaptam.

Magyarországon ilyen oldalt nem ismerek.

2010. jan. 19. 11:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Kösz az utolsónak!
2010. jan. 19. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem ha bajom van be is megyek.A gyakorikerdes.hu-nak ehhez semmi köze szal nem tudom h. kevered ide.Amúgy megha nekem bajom van elég apámhoz fordulni...rendőr..
2010. jan. 19. 16:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, mert külföldi fuvaros vagyok és egy fél perces információért nem rohanhatok Magyarországra. De ha apud rendőr, megkérdezhetnéd, ha megkérnélek .
2010. jan. 19. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!