Autót vásárolnék, mennyibe kerül az üzembetartói kb?
Figyelt kérdés
Egy ismerőstől szeretnék vásárolni egy autót, egyenlőre csak üzembetartó lennék, ez milyen költségekkel jár rám nézve?
Mit kell pontosan ki fizetnem,mennyibe kerül, és pontosan hogy is zajlik ez?
Nagyon szépen megköszönném az értelmes, segítő válaszokat.
Előre is nagyonszépen köszönöm.
2014. aug. 12. 14:38
2/4 anonim válasza:
Üzembentartóival jó nagy balek vagy. Olyan mintha bérelnéd az autót. Nem leszel tulaja. Csak az aki vezeti, ennyi. Tankolja, üzemben tartja. Tehát, hogy menjen. Én üzembentartóiért egy büdös petákot nem adnék.
3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen egy idő után átvenném a nevemre, de ez jelenleg sajnos nem megoldható. (Legyen az én titkom hogy miért)
2014. aug. 12. 14:49
4/4 anonim válasza:
Értem, hát sztem ezért ne fizessetek. Ha rendőri igazoltatáskor megmondod, hogy egy haverodé az autó, csak kölcsönadta neked mára, nem fog foglalkozni vele ha ott a jogsid, meg a forgalmi és ideges se vagy..
Én ezért biztos nem fizetnék egy fillért se h bevándoroljon az államkasszába. ISmerősödnek adj csak valamennyit, de ne irasd magadra az üzembentartóit mert tényleg nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!